Избирателната активност на предстоящите избори няма да бъде много по-различна от тази

...
Избирателната активност на предстоящите избори няма да бъде много по-различна от тази
Коментари Харесай

Експерт: Политическите послания се повтарят, но някои партии не разчитат на тях

Избирателната активност на предстоящите избори няма да бъде доста по-различна от тази на предходните, което е изцяло разбираемо, предвижда в студиото на Euronews Bulgaria доц. доктор Александър Христов от Българска асоциация на PR организациите. Политическите послания се повтарят, но има партии, които не разчитат на посланията, смята Христов. Една от аргументите, съгласно него, е умората и желанието да заложим на сигурното.

Срещите онлайн, събитията онлайн, в никакъв случай няма да изгубят своята мощ, или най-малко не виждаме такива индикации, уверен е специалистът.

 
Има някаква основна част от акциите, която не виждаме – срещите с гласоподаватели, които не са отразени и оповестени в медиите. Това са събирания на по-малко хора, с които се дискутират някакви неща. Това нещо не го виждаме в медиите и в обществените мрежи. Това към момента има своята мощ – и популярност на всички богове, тъй като това е методът, по който убеждаването върви най-лесно.
„ Но, несъмнено, имаме и растеж на връзката в обществените мрежи. Има експерти в политическите сили, които доста добре овладяват методите, по които се случват нещата там, логаритмите, и ги употребяват в своя изгода “, показва той.

В момента хората са извънредно чувствителни и извънредно елементарно ревизират информацията, счита Христов. Съветът му към политиците е да не лъжат и да се опитат да схванат хората колкото се може по-добре.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР